Vendégek véleménye


Farkas Sylvia 

Kedves Csabi, érdeklődők és szkeptikusok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz 🙂
Az elmúlt kb. 15 évben én is több masszőrt, szalont és wellness szállót próbáltam ki, de nem túl nagy rendszerességgel, mert rendre csalódnom kellett.
Egy idő után elmegy az ember kedve a kísérletezéstől, hiszen csak idő és pénzpocsékolásnak tűnik az egész…

Aztán rátaláltam erre az aranykezű mágusra, aki mindig tudja, hogy mikor, hogyan kell masszírozni, éppen mire vágyom, mit bírok el, mennyire lehet erősen gyúrni, mit kívánnak az izmaim…stb. Csabi egy két lábon járó csoda, akinek aranyba kellene foglalni kezeit, könyökét meg amit bevet még munka közben, hiszen nem csak ott áll és maszatol az ember háta felett az időt lopva, hanem tényleg dolgozik!
Minden egyes alkalommal annyira feltöltődöm mind testileg, mind lelkileg, hogy bármilyen fáradtan is érkezem (márpedig úgy szoktam) utána szárnyalni tudnék, maratont futni… bármit, olyan érzés mintha 3 napig csak pihentem volna!
Sokan valami különleges, extra dologként gondolnak a masszázsra, ezért eszükbe sem jut menni, pedig önmagában semmi extra és különleges nincs benne, nem különlegesebb mint bármi más amire az ember időt és pénzt szán. A masszázst a szakember személye teszi különlegessé.

Úgy kellene mindenkinek masszázsra járni, mint bármilyen edzésre, vagy moziba, vagy szórakozni… nem drágább mulatság és az egészségnek is rendkívül jót tesz!
Tudom, ezeket így nehéz elképzelni, elhinni, de ki kell próbálni! (most úgy látom akció is van 😉 )

S.


Szűcs Ágnes 

Kedves Csabi,

2014-ben Te vagy a legjobb “dolog”, hogy Rád találtam! Te vagy a legjobb masszőr, szakmailag, azok között, akiket az elmúlt 15 évben kipróbáltam….
Köszönöm a heti “helyre tevéseket” és a lelki feltöltéseket!!! Már ez alatt a pár hónap alatt is nagyon sokat segítettél nekem, rajtam…

🙂


Powered by Rizzi Guestbook.